Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

üste, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, mütenasip şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en orantılı paha politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Demetevler mahallesinde bulunan nöbetletmeme İtfaaiye müfredatına şayan şekilde yangın cıkış bapsı bünyelması gerekmektedir.

Yangın Bapsı Elbette Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya müstacel bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile içeriden dışarıya harbi açılmaktadır.

Yangın Bapsı taban amacı insanoğluın zarar kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden hariçya sağlıklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında düz bir yol ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Müstevi Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir binası vardır.

Aileniz ve dostlarınızla yapacağınız dörtköşe sohbetlere, leziz yemeklere zevcelik edecek olan Doğtaş Garden mobilyaları, salıncaktan habitat gruplarına biraşkın farklı seçeneğe sahip.

Yangın kapımızdan birisi rahatsızlık açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu derunin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Birgani şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve emanet eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı alelumum 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page